KeeWee Bakfiets

KeeWee 2.0 Elektrische Bakfiets 468wh 8 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening


Plan een proefrit in! Neem contact op


Informatie over Keewee 2.0 Elektrische Bakfiets
De Keewee herdefinieert wat een bakfiets is. Ontdek hier waarom jij nooit meer anders wilt. Met de krachtige Bafang M420 middenmotor wordt fietsen zweven. Met deze middenmotor en ergonomische vormgeving wordt elke logistieke uitdaging een eitje. Het hightech design van de Keewee combineert het gebruiksgemak van een praktische bakfiets met de beleving van een luxe auto. Het stuur bied alles binnen handbereik, van het bedienen van de motor tot aan de richtingsaanwijzers en claxon. Alles kan bediend worden met twee handen veilig aan het stuur. Het LCD midden display vertelt je alles wat je nodig hebt. Actieradius, snelheid, tijd. Moeiteloos navigeer je naar je volgende afspraak. Integratie is misschien wel het toverwoord van de Keewee. En dat geldt zeker voor de verlichting! Verlichting gaat niet alleen om veiligheid, het is ook letterlijk een eyecatcher. Daarom geen logge, losse lampen bij de Keewee, maar een geïntegreerd en gestroomlijnd design met Ledverlichting binnen en buiten de bak. Tel daar de richtingaanwijzers bij op, wat het een van de meest verkeersvriendelijke bakfietsen maakt. Sorteer voor op de bakfiets van de toekomst. Functionaliteit en stijl gaan hand in hand. Dat betekend een geïntegreerd design waarin motor, accu, verlichting en huifstangen mooi in het ontwerp zitten verweven. Dat maakt de Keewee een gebruiksproduct en accessoire in een. De huifstangen zitten verwerkt in de hoeken van de bak. Geen gesjouw meer met losse stangen. In combinatie met de standaard meegeleverde regenhuis haal je nooit meer een nat pak. Met de toevoeging van het zonnescherm kun je nu nog meer genieten van de zomerse dagen.

Dit maakt de Keewee extra bijzonder

- Overal opslaan: met de mogelijkheid de Keewee verticaal op te slaan past hij in elke garage

- Easy acces accu: de accu is altijd binnen handbereik. Je verwijderd hem met een wip.

- Extern oplaadpunt: plug ‘m direct in het stopcontact. Laad je Keewee op waar jij dat wilt. - Knipperlichten: richtingaanwijzers voor extra veiligheid en een luxe uitstraling.

- Gesloten wielkasten: geen vingers tussen de spaken, wel zo veilig.

- Hydraulische schijfremmen: Veiligheid voorop! Geen zware remmen meer, kort en makkelijk remmen is de toekomst!

- Ergonomisch stuur: het speciaal ontwikkelde stuur zorgt voor een comfortabele en rechte zithouding. Daarnaast is de verlengde stuurpenhouder ook ideaal voor langere fietsers!€ 4.499,-TerugDeel het met uw vrienden!

Informatie

Fabrikant / importeur:
KeeWee
https://keeweebike.nl/


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf € 290,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Aangesloten bij:
CycleLease
Fiscfree
Lease A Bike
NFP Fietsplan

Dealer van:
ENRA Verzekeringen
KingPolis Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen

Garantie:
24 maanden fabrieksgarantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Facebook


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Alpina
Avalon
Batavus
Bikkel
Ebike Das Original
Gazelle
Huyser
KeeWee
Loekie
Popal
Sparta
SuperSuper